Hír: Sírva búcsúzott gazdáitól a menhelyre száműzött kutyus
(Kategória: Állatvédelem)
Küldte: crafty
kedd 19 március 2019 - 09:38:59

A kutya gazdái azért szabadultak meg tőle, mert a lakásuk alkalmatlan volt arra, hogy egy ekkora mozgásigényű kutyát befogadjon. Egy New York-i épület 18. emelete nem alkalmas egy kutyának, főleg ha a liftben más kutyákkal is találkozhat. Astra nem viseli jól a szűk tereket, de ha még egy másik kutyával is meg kell osztania az apró liftet, akkor teljesen kikel magából. A gazdik ezzel nem tudtak mit kezdeni, ezért két hónap után visszavitték a menhelyre ahonnan hozták.A végső búcsút Astra nagyon rosszul viselte. A menhely egyik dolgozója megörökítette a nehéz pillanatokat, amit ő is csak könnyes szemmel tudott végignézni. A kutyus először még reménykedve pillantott ki az ablakon, hátha gazdái visszatérnek, majd mikor rájött, hogy sosem látja viszont őket, összekuporodva sírt a kocsiban így beletörődve a sorsába ?

“Megértjük az örökbefogadók helyzetét is, egyszerűen csak nem ő volt a megfelelő család Astra számára.”A kutya fényképein mindenki láthatja,hogy mennyire megtudja viselni őket egy ilyen elválás és új helyre kerülés.
Ők érző és nagyon ragaszkodó lények,ezért felhívják a figyelmet arra,hogy mindenki csak kizárólag akkor vállalkozón egy kutya befogadására,ha azt nagyon átgondolta és erre bizonyosan alkalmas minden körülmény.Ugyan is egy ilyen tévedés nagyon megviselheti a kutyákat.

forrás:/zoozoo.hu/Ezen hír származási helye:
( http://fidelius.sm13.net/news.php?extend.391 )