2013. febr.
26
  Gyalogtúra a Zsidova-patak menti borkúthoz
Kategória: Túrák - Közzétette: fidelius

szerző: Póti Orsolya

A szatmári természetjárók március 3-án kirándulást szerveznek a Zsidova-patak mentén található borkúhoz. A szervezők minden kirándulót szeretettel várnak.
Újra kirándulásokon, gyalog- és kerékpártúrákon vehetnek részt a szatmáriak, hiszen a szatmárnémeti természetjárók, Vadady-Filepp Gyula irányításával idén is kellemes kirándulási lehetőségeket, szabadidős programokat biztosítanak önköltségi alapon.
Az év első, könnyű gyalogtúrájára március 3-án kerül sor, melynek keretében az alsófernezelyi Zsidova-patak mentén található borkúthoz látogathatnak az érdeklődők.
Indulás Szatmárnémetiből március 3-án, vasárnap reggel vonattal 7.42 órakor. Találkozás a szatmári állomáson 7.20-kor. Nagybányától utazás Alsófernezelyig a menetrend szerinti busszal, és onnan egy kb. 14 kilométeres, kiépített úton zajló gyalogtúra vár a kirándulókra. Visszaérkezés Szatmárnémetibe 17.42 órára.

A túra könnyű lesz, de azért ajánlott a kényelmes túracipő és a réteges öltözködés. További információkért érdeklődni lehet Vadady Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon.

forrás:/szatmar.ro/