![]() |
Feltöltés Hirek Gazdit keres Fórum Állatvédelem Tevékenységek Túrák | ![]() |
:: Fórumok :: Állatvédelem :: ....ezt láttam |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Veszélyben Nightingale-sziget madárvilága |
Moderátorok: Erno, fidelius, Babba, crafty
|
Szerző | Üzenet | ||
Vicus |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #16 Regisztrált: sze ápr 20 2011, 05:07Üzenetek: 103 | 2011. március 16-án a Tristan da Cunha-szigeteknél zátonyra futott egy görög teherszállító hajó. A 73 ezer tonnás Oliva szójababot szállított a brazíliai Santosból Szingapúrba. Máig kiderítetlen, miért tért el ilyen mértékben eredeti útvonalától, s hogyan futhatott zátonyra a szigetcsoportnál.![]() Tristan da Cunha a világtól távol eső lakott vidék, 2400 kilométerre a dél-afrikai Fokvárostól. >>> Katt ide! [ Módosítva v máj 15 2011, 07:01 ] . Az akadályok nem törhetnek meg, hogy továbblépjek... ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
fidelius |
| ||
![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #2 Regisztrált: cs okt 07 2010, 05:13Üzenetek: 89 | nagyon, szép cikk, és látom már a szerkesztés is megy ![]() kitettem a föoldalra !! [ Módosítva v máj 15 2011, 07:03 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Vicus |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #16 Regisztrált: sze ápr 20 2011, 05:07Üzenetek: 103 | Köszi, csak most egy ideig nagyon kevés az időm!!! Viszont elgondolkoztatott az, hogy talán az állatvédelemhez kellett volna tennem !! A képeimet ismételten nem tudom feltenni, ahogy szeretném! Összekutyultam a képeket, nem lett színes a szövegem se, nem odakerülnek a képek ahova szeretném!! ![]() Az adatlapomnál valamit mindig elrontok!!! Ja és amint látom túl hosszú mottót írtam!! [ Módosítva sze máj 11 2011, 04:30 ] . Az akadályok nem törhetnek meg, hogy továbblépjek... ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Vicus |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #16 Regisztrált: sze ápr 20 2011, 05:07Üzenetek: 103 | Balogh P. Éva Ember te tetted ezt... Csodáltam a kék eget, A rajta futó felleget, Mára ez mind elveszett, A szenny tönkretette az ózonréteget... - ember te tetted ezt! - Csodáltam a tenger tisztaságát, A kéken csillogó hullámzását, Ma olaj, kátrány, benzin, szennyezi be Vizek élővilágát pusztítja el - ember te tetted ezt! - Csodáltam a vizek csillogását, Az ugráló pisztrángok ívását, Ma szennyezett, habzó vizeken kiáltanának, Szólni nem tudnak, így csak tátogva a partra ugrálnak - ember te tetted ezt! - Pusztul a világ szenny lepi el, Meghal a Föld, s nyomában az emberek, A hőség, a víz, a köd hoz pusztulást, Meghal az ember, és az élővilág... - EMBER te tetted ezt! - s.k. [ Módosítva szo máj 14 2011, 05:32 ] . Az akadályok nem törhetnek meg, hogy továbblépjek... ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Gombi |
| ||
![]() Regisztrált tag #17 Regisztrált: cs ápr 21 2011, 06:46Üzenetek: 21 | Gratulálok , egyre ügyesebb vagy | ||
Vissza az elejére | | ||