2010. nov.
01
  Ha fekete, és keverék, esélytelen....?
Kategória: Állatvédelem - Közzétette: fidelius
Szomorú tapasztalat, hogy az Illatos úti Ebtelepen lévő árva kutyák közül legnehezebben a fekete, keverék kutyák adhatók örökbe. Ezért is vállalta Kovács Patrícia, a Vígszínház művésze, hogy a Vigyél Haza Alapítvány által készített jótékony célú naptáron Lorddal, a gazdára váró intelligens, kedves, de fekete kutyával szerepeljen.

Lord két éves kan, befogottként került az Illatos útra. Nagyon elfogadó, könnyen tanítható és ragaszkodó állat. Bár a cicákat nem kedveli, pórázon szépen sétál.

A művészi kivitelű falinaptár - amelynek lapjain olyan művészek szerepelnek még, mint Hegyi Barbara, Für Anikó, Horgas Eszter, Keresztes Ildikó, Keveházi Kriszta, Sebestyén Márta, Verebes Linda, Presser Gábor, Zorán, Pindroch Csaba, Novák Péter és Nagy Ervin - azt mutatja be, hogy a keverék kutyák legalább annyira kedvesek, szerető családba valók, mint fajtatiszta társaik.

Az alapítvány a naptárak eladásából befolyt teljes összeget kizárólag az Ebtelepen lévő kutyák gyógyíttatására, örökbeadási esélyeinek növelésére költi.

forras: origo.hu


Bizonyitsuk be ,hogy nálunk másképp van, és Pamela aki fekete és keverék, gazdit talál


...........................................................................................
.........................Pamela gazdit keres !!! Katt ide!

............................................................................................

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz